RSS

Ce mai putem face împotriva ACTA

04 mart.

 Deşi campaniile împotriva blamatului tratat ACTA, semnat în Japonia de statele Uniunii Europene, se pare că nu i-au convins pe oficiali să se răzgândească, timpul NU este pierdut. Deşi a fost semnat, tratatul va trebui prezentat în faţa Parlamentului European, pentru a fi supus votului.Până atunci, ne putem bombarda europarlamentarii cu solicitări şi petiţii.

Înainte ca ACTA să intre în Parlamentul European, publicația Wired are câteva sugestii pentru cei care luptă pentru un Internet liber de interesele giganților din industriile proprietății intelectuale. Oponenții tratatului pot contacta diferite organizații care se ocupă de promovarea libertăților online, iar La Quadrature du Net ne sfătuiește să ne contactăm europarlamentarii.

Cei patru pași pe care îi indică organizația franceză sunt: 1. Stăpâniți-vă bine argumentele. 2. Alegeți orice europarlamentar care vă reprezintă țara și luați legătura cu el. 3. Expuneți-le politicos poziția voastră. 4. Repetați primii trei pași.

Pentru a vă pune la curent cu alte modalități de protest împotriva ACTA, intrați pe pagina La Quadrature du Net . Sursa: Wired.co.uk Foto: Imagini de la protestele anti ACTA, derulate recent în Polonia. Sursa: jack070photo.wordpress.com

Puteți citi și: VIDEO Protestele împotriva legii pirateriei izbucnesc în Europa  De ce este ACTA un document controversat? Și de ce ar trebui să le pese membrilor Parlamentului European? Un moment sumbru pentru libertatea Internetului: România a semnat ACTA Site-ul Parlamentului European a fost dat jos de Anonymous 

Sursa: totb.ro

Raportorul PE pentru ACTA demisionează denunţând negocierile drept o “mascaradă”

Anonymous sfidează FBI şi Scotland Yard

Desi sunt incapabili sa faca ceva util natiunii, “mafiotii” de la putere au semnat un tratat international – ACTA-  ce limiteaza draconic drepturile si libertatile pe care romanii le au pe internet, instaureaza cenzura, limiteaza dreptul la informatie, trecand cu picioarele peste legile nationale, peste dreptul la intimitate, la viata privata si deschizand o adevarata cutie a Pandorei. Nici macar o minima dezbatere publica nu au fost in stare sa mimeze tovarasii nazisti boc si basescu. Se mai indoieste cineva ca in Romania este dictatura? Pretextul pentru impunerea unei adevarate terori pe internet, este protejarea drepturilor de autor si reducerea pirateriei. Sub acest motiv se incearca instaurarea tiraniei in mediul virtual, instaurarea, de data aceasta la nivel global a unei ere fasciste. ACTA este un tratat de inspiratie franceza, negociat in secret timp de 6 ani, cu prevederi deliberat lasate ambigui, ce calca in picioare tot ce inseamna libertate, instaurand un adevart monopol al informatiei pe internat si o adevarata dictatura, dictatura unor corporatii spijinite de politruci criminali.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 4 martie 2012 în Conspiratii

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: